Stock 2000 Peer

De grootste stock in de streek heeft wat u nodig hebt. Ontdek ons aanbod!

Uw vis, kip, vogel, hond of kat tevreden en gezond!

Stock 2000 - Dierenbenodigdheden

Bij Stock 2000 is er een eindeloos gamma aan dierenbenodigdheden in de winkel te Peer. Zowel voeding voor huisdieren (katten, honden, konijnen, hamsters, vissen...) als voor boerderijdieren (brokken, mengvoer en gemengde granen voor paarden, varkens, kippen, koeien...) vindt u terug in de winkel. 

Hokken, slaapplaatsen en volières

Zowel de hokken zelf als de accessoires en benodigdheden om uw dier een aangename rust te bezorgen  kunt u in shop vinden. Van hooi tot stro, houtkrullen, vlas,… geen enkel artikel ontbreekt in het assortiment. Ook shampoo’s en vitamines ontbreken zeker niet zodat uw favoriet huisdier in optimale conditie blijft. 

Als een vis in het water

Wie van vissen houdt kan bij Stock 2000 terecht voor producten voor het aquarium. Uw vissen blijven op die manier gezond en het water zal de correcte PH-waarde behouden, waardoor uw vissen een lang en gelukkig leven tegemoet gaan. 

Neerhofdieren 

Elektrische weideafrasteringen van Gallagher, met alle toebehoren, is tevens beschikbaar op aanvraag. Stock 2000 voorziet voor alle (huis)dieren en hun baasjes de beste producten van hoge kwaliteit. Daarnaast is ook landbouwmateriaal, werkkledij en werkmateriaal aanwezig voor de echte klussers. 

Kom langs en ontdek de vele dierenbenodigdheden te Peer aan zeer scherpe tarieven.