Stock 2000 Peer

De grootste stock in de streek heeft wat u nodig hebt. Ontdek ons aanbod!

Duurzaam werkmateriaal, een vlottere uitvoering

Stock 2000 - Werkmateriaal

Is het weer tijd om klussen uit te voeren bij u thuis? Of bent u professional en vindt u het werken met goed werkmateriaal te Peer belangrijk? Dan moet u zonder twijfel langskomen bij Stock 2000. Zowel de professionele aannemer als de kleine klusser vindt in de stock alles wat hij of zij nodig heeft. 

Van A tot Z

Bij Stock 2000 in Peer vindt u daadwerkelijk alle mogelijke werkmaterialen, gaande van slijpschijven, inbussleutels en schroevendraaiers tot steeksleutels, Engelse sleutels, beitels en hamers. Met het professionele materiaal van merken als Beta en Force komt u goed beslagen ten ijs. Stock 2000 heeft alles in huis om iedere klus tot een goed einde te brengen! 

Erkend materiaal

Het materiaal dat u bij Stock 2000 vindt, voldoet aan de alle kwaliteits-, veiligheids- en gebruiksnormen en is uitvoerig getest. Om veilig te werken is echter niet enkel goed werkmateriaal uit Peer nodig, maar ook beschermingsmiddelen en werkkledij. Ook hiervoor kunt u in uw vertrouwde stock terecht.   

Hop gerust eens binnen in Stock 2000. De winkel is dagelijks geopend dus ook voor mensen die enkel in het weekend vrij zijn, is er een mogelijkheid om het aanbod te komen ontdekken. Bij vragen kunt u ook steeds contact opnemen.